Teamscan

Wilt u de resultaten van uw team vergroten? De samenwerking tussen teamleden verbeteren? Onderling begrip versterken? Met de Teamscan van Fivie Assessment en Advies ziet u in één oogopslag waar winst valt te halen en waar de knelpunten zitten. Bovendien krijgt u praktische aanwijzingen om de samenwerking en de prestaties van uw team te verbeteren.

Hoe werkt het?

Elk lid van een team krijgt een individueel assessment waaruit de persoonlijke kwaliteiten en valkuilen duidelijk naar voren komen. De resultaten worden zorgvuldig één op één doorgesproken met elk teamlid. De uitkomsten worden verwerkt in een visuele scan. In één oogopslag zijn de sterke en zwakke punten binnen het team duidelijk. In een groepsessie bespreken de teamleden de visuele teamscan met als doel: inzicht in het teamfunctioneren.

Wat levert het op?

De teamscan brengt belemmeringen in het effectief presteren van een team naar boven. De belemmeringen worden benoemd en besproken. Vaak ingesleten patronen worden doorbroken waardoor het team beter gaat functioneren.